Blue ribbon sports

Det är inte många som känner till att namnet i rubriken är vad Nike hette när bolaget formades. Det var 1964 grunden lades till vad som nu är ett av världens största företag inom träningskläder och skor. Namnet byttes ut redan 1971 och sedan dess är det Nike man använder. Genom åren har företaget gått igenom en uppsjö olika inriktningar. Såväl golfutrustning som träningsskor har tillverkats. Vissa satsningar har kommit för att bli kvar, och andra har förpassats till historien. När man är ute efter ett par Nike skor är det ofta för att man vill ha någonting som verkligen fungerar! I och med att Nike funnits med under lång tid, samt tillverkar produkter för elitatleter, är det lätt att hitta argument för deras varor. Nike skor har därtill fått rykte om sig att höra till de mest bekväma skorna på marknaden!

Mode och komfort

Nike skor finns i en rad olika stilar. Kändast är kanske Nike air max, eller varför inte Nike air force 1. Dessa skor kommer i alla upptänkliga material och färger. Genomgående handlar det om grymma sneakers som passar lika bra att träna i som att ha till vardags. Har man testat ett par Nike air force 1 vet man att det är en sko vilken tillverkats för att hålla!

Skointresserade runt omkring i Sverige och övriga världen håller uppsikt på vad som kommer ut från Nikes fabriker. När en ny kollektion släpps är det många som vill vara med i matchen och hitta sitt exemplar! För de som bor på mindre orter, eller kanske långt från närmaste Nike butik, kan det vara svårt att hinna få tag i vad man söker. De flesta skobutiker tar inte in alla de modeller som hör till kollektionen så ett visst mått tur krävs innan man får sina Nike skor. Ett alternativ till att köa i väntan på att få tag i just de skor man suktar efter, är att beställa skorna på nätet. Det går betydligt snabbare än att stå i kö under flera timmar. Dessutom har man ett större sortiment än vad som brukar gå att se i butikerna.

Beroende på när man beställer kan man räkna med att få sina skor inom ett par dagar. Alla produkter skickas från Sverige vilket innebär att man slipper riskera ytterligare tull eller kostnader i annan form vilket kan ske när man importerar direkt.

Blue ribbon sports

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *